Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Ontmoet Marianne Grandia op DV 20 maart 2019

Woensdag 23 januari 2019

Van 20 t/m 30 maart 2019 is er weer de Week van het Christelijke Boek. Dit keer met het prachtige actieboek Lichtval van Marianne Grandia.

DV woensdagavond 20 maart zal Marianne Grandia bij ons te gast zijn. Zij zal vertellen hoe en waarom ze schrijft, er is een mogelijkheid tot het stellen van vragen en er is gelegenheid tot het kopen en laten signeren van haar boeken. Uiteraard alles onder het genot van een hapje en drankje. Kortom, noteer deze datum in uw agenda! Hartelijk welkom!

Over het boek:
Na veertien jaar huwelijk staan Thijs en Jolanda niet langer naast maar tegenover elkaar. Een ingrijpende verandering op het werk van Thijs zet de boel op scherp. Beiden staan voor een keuze, die niet goed uitpakt. Thijs vertrekt naar Groningen, Jolanda blijft in Brabant, samen met hun kinderen. In de aanloop naar de eerste afspraak met een mediator die hen zal helpen met het regelen van de scheiding, blikken zowel Thijs als Jolanda vanuit hun eigen emoties op hun huwelijk terug. Waar en wanneer zijn ze elkaar kwijtgeraakt? En is er nog een weg terug? De novelle Lichtval laat je niet onberoerd. Een verhaal over de kwetsbaarheid van liefde, dat je als lezer aan het denken zet.

Over de schrijfster:
Na jaren actief te zijn geweest als vertaalster en columnist, debuteerde Marianne
Grandia in 2011 met de roman Witter dan sneeuw. Deze roman werd lovend ontvangen
en bekroond met de Publieksprijs Christelijke Boek 2012. Inmiddels heeft ze twee
non-fictieboeken, een novelle en vier romans op haar naam staan. De laatste, Onder
Zijn vleugels, verscheen vorig jaar.
Grandia (1965) werd geboren in Alphen a/d Rijn en woont inmiddels na een aantal
omzwervingen al geruime tijd met haar man in Woudrichem.