Vandaag gesloten
Nationale EntertainmentCard
Nationale Boekenbon
VVV Cadeaukaart
iDEALPayPalVisa MasterCard

Nieuws

2-12 april 2014: Christelijke Film 10-daagse

Om het uitgeven, verkopen en kijken van christelijke films te stimuleren organiseert boekhandel De Hoeksteen van 2 tot en met 12 april de Christelijke Film 10-daagse 2014. Elke consument ontvangt tijdens de actieperiode bij besteding van minimaal € 12,50 aan films gratis de speelfilm ´The Letter Writer´. Deze film gaat over de tiener Maggy Fuller, wiens leven een verrassende wending krijgt door een mysterieuze brief die zij ontvangt.  

The Letter Writer
Maggy Fuller is een rebelse tiener met nogal wat problemen. Ze woont samen met haar alleenstaande moeder die hard moet werken om de eindjes aan elkaar te knopen. Dan krijgt Maggy uit het niets een ouderwetse handgeschreven brief in de bus, afzender onbekend. Het is een persoonlijke brief, vol met mooie complimenten en wensen. Maar wie zou de brief geschreven kunnen hebben? Voor haar vader lijkt ze niet te bestaan en haar moeder is teleurgesteld in haar prestaties. Maggy besluit op onderzoek uit te gaan en ze vindt de mysterieuze brievenschrijver op een onverwachte plek. Het is iemand die ze nooit eerder ontmoet heeft, maar die haar beter lijkt te kennen dan wie ook... 

De Christelijke Film 10-daagse is een initiatief van NEEMA Media en Ecovata onder leiding van de Brancheorganisatie voor het Christelijke Boeken- en Muziekvak (BCB). De campagne stimuleert het uitgeven, verkopen en kijken van christelijke films.  

 

Alle nieuwsberichten

16 februari 2018-Lezing Els Florijn
16 februari 2018-Passie en Paasconcert The Martin Mans Formation Waarder 2 maart 2018
12 januari 2018-Voorverkoop Johannes Passion 23 maart 2018
 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatst uitgekomen boeken, nieuwtjes en acties. Meld u hieronder aan de onze nieuwsbrief!

 
22/12/2017Cadeautijd - Boekentijd
02/09/2017Uitnodiging Ds. C. Bos - De kerk en haar levensgeheim en het antwoord van Bonhoeffer
 
Uw voornaam:
Uw naam:
Uw e-mail:
* = verplicht