Morgen geopend van 09:00 tot 17:00 uur
Nationale EntertainmentCard
Nationale Boekenbon
VVV Cadeaukaart
iDEALPayPalVisa MasterCard

Nieuws

Week van het Christelijke Boek 2014

Van 5 tot en met 15 maart organiseert Boekhandel De Hoeksteen de Week van het Christelijke Boek 2014. In deze periode ontvangt u bij aanschaf van tenminste Ä 12,50 aan boeken gratis het actieboek Later, geschreven door Lisette van de Heg. Boekhandel De Hoeksteen sluit met deze promotiecampagne aan bij de landelijke campagne Week van het Christelijke Boek die jaarlijks wordt georganiseerd.  

Gratis actieboek Later:
'Toen Ben Vervoort zes jaar en drie weken oud was, verdween zijn moeder.'
Het verdwijnen van Bens moeder tekent de levens van hem en zijn vader. Samen proberen ze er het beste van te maken. Ze knappen een oud busje op en tijdens de vakanties trekken ze eropuit. Tientallen jaren later besluit Ben in een opwelling om opnieuw samen met zijn vader een reis te maken met de bus. Deze reis blijkt een spiegel te zijn van hun reizen in het verleden. Tijdens de tocht komt er steeds meer aan het licht over Bens moeder en wat er is gebeurd. De reis loopt uit op meer dan alleen een zoektocht naar de waarheid over zijn moeder en Ben vindt iets waarvan hij niet wist dat hij het zocht.
 

Lisette van de Heg
Lisette van de Heg won met haar debuut Mara in 2010 de Publieksprijs voor het Christelijke boek. De vertaalrechten naar vijf landen zijn inmiddels verkocht. Haar romans Noor en Sub rosa kregen eveneens lovende recensies. 

De Week van het Christelijke Boek is een initiatief van de Brancheorganisatie voor het Christelijke Boeken- en Muziekvak (BCB). De campagne stimuleert het schrijven, uitgeven, verkopen en lezen van christelijke boeken. 

Voor meer informatie:
http://www.weekvanhetchristelijkeboek.nl/ 

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatst uitgekomen boeken, nieuwtjes en acties. Meld u hieronder aan de onze nieuwsbrief!

 
18/07/2018Belangrijk: Vakantiesluiting en boekentips voor de vakantie!
23/05/2018Ontmoet Lynn Austin in onze winkel!
09/05/2018Moederdag komt er aan...
 
Uw voornaam:
Uw naam:
Uw e-mail:
* = verplicht