Nu geopend!
Van 09:00 tot 18:00 en van 19:00 tot 21:00 uur
Nationale EntertainmentCard
Nationale Boekenbon
VVV Cadeaukaart
iDEALPayPalVisa MasterCard

Nieuws

Auteursbezoek Lynn Austin

Lynn Austin, een van de meest gelezen christelijke auteurs van dit moment, brengt op DV donderdagmiddag 6 maart een bezoek aan Woerden. Ze is dan bij ons te gast om haar nieuwste boek “Lopen op het water“ te presenteren.  

 

Het nieuwe boek van Austin is een ontroerend verslag van haar reis door Israėl. Ze maakte deze reis in een periode van geestelijke droogte. Haar geloof verdiepte zich toen zij rond reisde in het land waar Jezus leefde.Lynn Austin schrijft in “Lopen op het water“ heel 'down to earth' over haar twijfels en hoop, waardoor je als christen veel in haar verhalen zult herkennen.  

Met een aangrijpende eerlijkheid geeft Lynn Austin met “Lopen op het water“ een intieme kijk in haar eigen worsteling. Hoe krijg ik die passie terug? Ze vertelt over spirituele droogte in een tijd van verlies en ongewenste veranderingen. Tijdens haar pelgrimsreis door Israėl leest ze op elke plaats waar ze komt uit de Bijbel. Met veel gevoel voor detail verweeft ze naadloos de gebeurtenissen in haar leven met de hoopvolle inzichten die ze in Gods Woord vindt en die haar nieuw geloof en richting voor de toekomst geven. 

Lopen op het water is haar eerste non-fictie boek. 

Deze ontmoeting met Lynn Austin is de moeite waard voor de liefhebbers van de boeken van haar, maar zeker ook voor mensen die belangstelling hebben voor Israėl, het land waar Jezus leefde. Ook is er gelegenheid voor het stellen van vragen en uw boek te laten signeren.  

Datum: 6 maart 2014
Tijd : 13.30 -15.00 uur
Plaats : Boekhandel De Hoeksteen, Havenstraat 17, Woerden
 

HARTELIJK WELKOM!

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatst uitgekomen boeken, nieuwtjes en acties. Meld u hieronder aan de onze nieuwsbrief!

 
18/07/2018Belangrijk: Vakantiesluiting en boekentips voor de vakantie!
23/05/2018Ontmoet Lynn Austin in onze winkel!
09/05/2018Moederdag komt er aan...
 
Uw voornaam:
Uw naam:
Uw e-mail:
* = verplicht