Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Bruid in het maanlicht

Frantz, Laura

Prijs: € 22,99
Voorraad#stock_type# onbekend
Ook verkrijgbaar als:
(1 beoordeling)
Delen:
Productspecificaties
EAN nummer : 9789029726450
Auteur(s) : Frantz, Laura
Taal : Nederlands
Onderwerp : Historische roman (populair)
Categorie : Romans
Uitgever : Voorhoeve
Verschenen : mei 2017
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 400
Gewicht : 541 gram
Mooi boek!
Recensie door: Marijke

Tempe Tucke is nog jong maar heeft al veel meegemaakt. De pijn van het verlies dat ze geleden heeft draagt ze nog elke dag met zich mee. Ze heeft zich samen met haar familie gesetteld in Kentucy waar ze een herberg runnen.
Tempe voelt zich als een vis in het water in de ruige natuur en trekt er dan ook graag op uit. Op één van haar tochten komt ze een man tegen; Sion Morgan, een landmeter. Steeds weer kruisen hun wegen elkaar en tasten de twee elkaar voorzichtig iets af.
Sion is op zoek naar een goede gids. Het is Tempe die aan hem voorgesteld wordt. Hoewel Tempe dit helemaal niet wil, dwingen de omstandigheden haar om met Sion en zijn groep de wildernis in te trekken. Het is een avontuurlijke tocht die volgt. Laura Frantz is erg goed in het beschrijven hiervan. Het onontgonnen gebied, de geluiden, de sfeer, het gevaar, de spanning onderling... het is bijna alsof je het zelf meemaakt.
Zoals te verwachten is, voelen Sion en Tempe zich tot elkaar aangetrokken. Maar is er veel wat tussen hen in staat. Beide hebben hun verleden en dragen ze geheimen met zich mee. Het verhaal zit vol onverwachte wendingen. Het eerste gedeelte loopt ietwat traag maar later zit de vaart er goed in.
De karakters zijn mooi beschreven. Van de hoofdpersonen maar van mensen die een kleinere rol hebben. Mooi is het in het boek verweven waargebeurde verhaal van Daniel Boone een bekende Amerikaanse pionier. Een avontuurlijk boek waarin de romantische kant niet ontbreekt!